Прозорци дърво-алуминий

ВИДИРА БЪЛГАРИЯ

Подобрение в еволюцията на  дървените прозорци

Характеристиките и предимствата, гарантирани от дървените прозорци, допълват и повишават нивото си с добавянето на външно облицовани с алуминий дървени прозорци.

Системата дърво–алуминий гарантира една по-ефикасна защита на външната страна на прозорците от агресията на атмосферните агенти, дори при липса на каквато и да е поддръжка, запазвайки изцяло естетичните качества на дървото.


Широка гама от цветове

От архитектурна гледна точка позволява свободно избиране на цветовете (вътрешен и външен). Дървената каса гарантира якост и отлична топлоизолация и върху нея се монтира алуминиевата чрез стабилни пластмасови държачи без затягане. Така се създава едно добро проветряване, така че дървото може да диша, а алуминият може да се разширява свободно, ако е подложен на големи температурни промени.

Широката гама от цветовете на външната алуминиева облицовка с повърхностна обработка (гланцова или  имитация на дърво) гарантира вписването във всички архитектурни концепции.

Гарнитури

Гарнитури от термопластичен полимер ТРЕ.


Стъклопакет

Състои се от две стъкла, свързани помежду си периметрално с алуминиев усилен профил, който съдържа специален дехидритор, ефикасно запечатани, доставяни с дебелина 4/16/4 с ниска проводимост – серийно (с газ аргон или специално: слоести, противозломни, енергетично селективни, звукоизолационни и т.н.- опционално).

Външна облицовка

Външна облицовка от алуминий с дебелина 5 мм, осигурява лекота и здравина. Не на последно място е фактът, че всички алуминиеви аксесоари се произвеждат от нас, което ги прави ценово достъпни за българския пазар. И още един факт, с който се гордеем – ние единствени произвеждаме тези прозорци от 10 години.

Научете повече за нашата дограма